18 Shtator 2023, 00:57

Arbenita nuk ndalet, thumbon sërish Feron pasi i tha se ajo nuk ka vend në xhenet

XING

Arbenita nuk ndalet, thumbon sërish Feron pasi i tha se ajo nuk ka vend

Pas ndarjes, Fero dhe Arbenita kanë nisur të thumbojnë njëri-tjetrin përmes rrjeteve sociale. Më herët Fero deklaroi se i është përkushtuar fesë Islame dhe se i ka ndarë përfundimisht rrugët me Arbenitën, duke thënë se ajo nuk ka vend në xhenet marrë shkas nga ekspozimi i tepërt i trupit. Pas këtyre deklaratave të Feros, Arbenita e ka ironizuar vazhdimisht përmes postimeve. 

Së fundmi ajo ka ndarë një video tjetër ku shkruhet:

“Kur ai nuk më besonte se unë injoroja meshkujt e tjerë për të, derisa edhe ai u bë një prej tyre”.

Arbenita nuk ndalet, thumbon sërish Feron pasi i tha se ajo nuk ka vend