25 Korrik 2023, 12:24

Bledi Mane: Luiz earns 100 thousand euros a month, I told him not to spend it for 30 minutes

Bledi Mane: Luizi fiton 100 mijë euro në muaj, i thashë mos i harxho për 30 minuta

XING

Bledi Mane: Luizi fiton 100 mijë euro në muaj, i thashë mos i

Bledi Mane ka treguar në “Wake Up” se Luiz Ejlli me koncerte, reklama në Instagram etj fiton 100 mijë euro në muaj. Ai shpreson që Luizi të dijë t’i menaxhojë paratë që fiton dhe të mos i harxhojë brenda 30 minutave.

Bledi Mane: Statistikat tregojnë që Luizi i fiton në muaj rreth 100 mijë euro, duke përfshirë kontratat komerciale, imazh i bizneseve të ndryshme, rrjetin e tij social Instagram, kontratat e koncerteve, natyrisht. Shumë aktiv është edhe maestro.

Blendi Salaj: Një sekondë, si ja matni ju paratë e fituara, në çfarë mënyre kur flasim për statistikat?

Bledi Mane: Ne banorët mes njëri-tjetrit kemi kontakte.

Blendi Salaj: Pra ti ke informacion.

Bledi Mane: Po patjetër, duke qenë dhe gazetar, ju besoj se më kuptoni. Nuk është kureshtje individuale por është kureshtja e profesionit që këta djem e vajza e lanë famën aty apo e morën me vete dhe dinë ta konvertojnë në të mira materiale.

Blendi Salaj: Kështu që Luiz Ejlli me 100 mijë euro në muaj, është në shumë e konsiderueshme.

Bledi Mane: Luizi është një dallaveraxhi, një biznesmen, një njeri që i kap situatat dhe di t’i kthejë në të mira materiale. Ndoshta ka ndryshuar që këto të mira materiale nuk i shpërdoron brenda natës dhe unë ia kam uruar dhe ia kam këshilluar…

Neada Muçaj: 100 mijë euro në muaj supozohet të bëhet miliarder brenda vitit.

Bledi Mane: Janë ca makineta që s’ka nevojë për një muaj, ka nevojë vetëm për 30 minuta. Kështu ka mënyra për t’i shpërndarë paratë sidomos në këtë kohë që vlojnë pushimet e shtrenjta nga Ksamili në Theth. Gjithsesi ai djalë mbetet kampion dhe deri tani po i ndjek këshillat.