31 Korrik 2023, 11:14

Bledi Mane is not separated from Luiz: Don't go back to your vices

Bledi Mane nuk i ndahet Luizit: Mos iu rikthe veseve

XING

Bledi Mane nuk i ndahet Luizit: Mos iu rikthe veseve

Bledi Mane i ftuar në emisionin “S’e luan Topi” ka folur edhe për Luiz Ejllin duke treguar se e ka këshilluar të mos i rikthehet veseve, por të shfrytëzojë mundësinë që i është dhënë.

“E meritonte fitoren. Ishte një dallaverexhi me 5 yje. Ishte programuar për t’a fituar atë, vetëm se i kam lënë një porosi. Luiz, erdhi koha jote mos e humb këtë shans. Në qoftë se herën e parë u ngrite dhe u zhduke e u rrëzove, kësaj radhe duhet të jesh mirënjohës, Top Channel, produksionit, publikut dhe mos e ul piacën, mos u kthe përsëri te veset. Trego karakter”, tha Bledi.