10 Shkurt 2024, 01:14

I papritur rezultati: Ja kë votoi publiku për të dalë sot nga Big Brother

XING

I papritur rezultati: Ja kë votoi publiku për të dalë sot

Meri, Gazi dhe Ilnisa ishin këtë javë në nominim. Shkak u bë një zinxhir shpëtimi ku në fund mbetën Ilnisa me Merin. Ndërsa Gazi shkoi në nominim pasi theu rregullat duke folur për nominimet. 

Nga sondazhi i xing.al, ku ju patët mundësinë të votonit, rezulton se banorja që publiku ka votuar më shumë për të dalë është Ilnisa.

Ilnisa ka marrë 35% të votave, pas saj vjen Meri me 34% dhe Gazi me 31%.

I papritur rezultati: Ja kë votoi publiku për të dalë sot