8 Shkurt 2024, 21:54

Dasmë në Big Brother, Ilnisa dhe Meritoni i thonë PO njëri-tjetrit

XING

Dasmë në Big Brother, Ilnisa dhe Meritoni i thonë PO

Mbrëmjen e sotme në shtëpinë e Big Brother VIP është mbajtur dasmë. Nusja e dhëndri janë zgjedhur Ilnisa dhe Meritoni.

Dasmë në Big Brother, Ilnisa dhe Meritoni i thonë PO

Dyshja i thanë po njëri-tjetrit dhe shkëmbyen unazat.

Dasmë në Big Brother, Ilnisa dhe Meritoni i thonë PO

Madje mes Ilnisës dhe Meritonit ndodhi puthja e shumëpritur që u shoqërua me brohoritje dhe duartrokitje nga banorët.

Dasmë në Big Brother, Ilnisa dhe Meritoni i thonë PO

Dasmë në Big Brother, Ilnisa dhe Meritoni i thonë PO