9 Shkurt 2024, 17:44

Degradon keq sherri mes Rozës dhe Julit: Atë gishtin fute…

XING

Degradon keq sherri mes Rozës dhe Julit: Atë gishtin fute…

Juli dhe Roza janë bërë armiq brenda lojës së Big Brother duke patur vazhdimisht sherre e debate të ashpra. Por sot sherri ka degraduar në gjeste.

Teksa po debatonin, Juli u largua nga Roza dhe bëri një gjest me gisht. Roza pretendon se aktori ka treguar gishtin e mesit, por ai e mohon.

"Atë gishtin fute dikur ku të leverdis ty", i tha Roza Julit ndërsa ky i fundit e akuzoi se ajo po shpik pasi sipas tij ishte gishti tregues.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)