30 Korrik 2023, 16:38

Dua Lipa amazes with photos from vacations in Albania, fans catch the detail: You are wearing the colors of the flag

Dua Lipa mahnit me fotot nga pushimet në Shqipëri, fansat kapin detajin: Je veshur me ngjyrat e flamurit

XING

Dua Lipa mahnit me fotot nga pushimet në Shqipëri, fansat kapin

Dua Lipa është rikthyer në Shqipëri dhe kjo është vera e tretë radhazi që artistja shqiptare me famë botërore zgjedh bregdetin shqiptar për pushime.

Dua Lipa mahnit me fotot nga pushimet në Shqipëri, fansat kapin

Në fotot e fundit ajo i ka mahnitur fansat e veshur me një fustan të kuq rrjetë që poshtë i tregon mbathjet e zeza.

Dua Lipa mahnit me fotot nga pushimet në Shqipëri, fansat kapin

Mes komenteve të shumta, shihet se fansat e kanë kapur këtë detaj duke shkruar se Dua është veshur me ngjyrat e flamurit.

Dua Lipa mahnit me fotot nga pushimet në Shqipëri, fansat kapin

Dua Lipa mahnit me fotot nga pushimet në Shqipëri, fansat kapin

Dua Lipa mahnit me fotot nga pushimet në Shqipëri, fansat kapin