9 Shkurt 2024, 12:59

‘Dua të shoh në altar’, Romeo nuk pret, momente intime me Heidin

XING

‘Dua të shoh në altar’, Romeo nuk pret, momente intime me

Romeo do kishte shumë dëshirë ta shihte Heidin në altar dhe këtë ia ka shprehur edhe asaj. Dyshja kanë kaluar disa momente intime me njëri-tjetrin teksa ishin shtrirë.

Romeo: Po mendoj sa bukur do ngjaje ti sot atje lart (altar). S’po tallem.

Heidi: E di që s’po tallesh. As unë nuk po tallem.

Romeo: Do ishe shumë e bukur, do ngjaje shumë bukur.

Romeo: Po ti çfarë po mendon?

Heidi: S’ta them.

Romeo: Hë ma thuaj çfarë mendon? Dua të të përqafoj.

Heidi: Hajde më përqafo.

Romeo ngrihet e përqafon dhe e puth, e më pas shtrihet tek shtrati i tij.

Romeo: E di çfarë mendoj ndonjëherë? Se di si do bëja pa ty dhe pa Lisin në këtë shtëpi.

Heidi: Skandal. Edhe unë e mendova sot kur ti ishe në gjumë sepse po bëheshim gati dhe do ishte situatë e bukur, parti që do fillonte, pa ty ishte bosh.

Romeo: Më pëlqen që ishte bosh pa mua. Ndonjëherë të kërkoj me sy, se di.

Heidi: Nonjëherë më duket sikur spo kuptoj asnjë gjë.

Romeo: Jo unë kuptoj çdo gjë dhe prandaj po më ikën truri.  Po rrija tek veranda dhe më erdhi një buzëqeshje, po thoja sa bukur do dukeshe ti aty sipër.