18 Shtator 2022, 16:53

E dashuruar me një avokat në Itali? Beniadës i zbulojnë lidhjen në emision

XING

E dashuruar me një avokat në Itali? Beniadës i zbulojnë

Beniada ishte e ftuar në puntatën e parë të sezonit të ri të “E diell” dhe gjatë emisionit, Edi Manushi tha se modelja është në një lidhje. “Ajo ka një eksperiencë me një avokat në Itali, por nuk e di si ecin gjërat”, tha Manushi.

E dashuruar me një avokat në Itali? Beniadës i zbulojnë

“Unë për Manushin jam e lidhur me një avokat në Itali”, u shpreh Beniada. “Por unë dua emrin, kush është ky avokat”, shtoi ajo.

E dashuruar me një avokat në Itali? Beniadës i zbulojnë

“Mos më bëj ta them se ka emër, mbiemër dhe e kam parë te telefoni jot. I kam shkruar unë dhe ti e ke fshirë në sekondë. Do t’i nxjerr të gjitha të të dalin të palarat”, i tha Manushi.

E dashuruar me një avokat në Itali? Beniadës i zbulojnë

E dashuruar me një avokat në Itali? Beniadës i zbulojnë

E dashuruar me një avokat në Itali? Beniadës i zbulojnë

E dashuruar me një avokat në Itali? Beniadës i zbulojnë

E dashuruar me një avokat në Itali? Beniadës i zbulojnë

E dashuruar me një avokat në Itali? Beniadës i zbulojnë

E dashuruar me një avokat në Itali? Beniadës i zbulojnë