19 Shtator 2023, 00:10

Eglin do e shohim në Big Brother VIP 3?

XING

Eglin do e shohim në Big Brother VIP 3?

Egli Tako ka qenë shumë e komentuar për ndarjen nga Olsi Bylyku, por në rubrikën “Mos i bjer me top” në “E Diell”, ajo ka treguar edhe një anë tjetër të saj.

Egli ka treguar se ka marrë një ftesë nga produksioni për të qenë pjesë e “BBV3”, por nuk ka pranuar.

"Kërkesa po dëshira jo, nuk mendoj se jam natyra dhe karakteri që i përshtatet atyre formateve në “BBV” do më njihni për atë Eglin që është jashtë kornizës serioze që është si fëmijë që është si fëmijë e qeshur, e hedhur pak budallaqe", tha ajo.

Eglin do e shohim në Big Brother VIP 3?