9 Shkurt 2024, 13:37

Endriku jep lajmin e ëmbël: Partnerja është shtatzënë

XING

Endriku jep lajmin e ëmbël: Partnerja është

Endrik Beba u ka rrëfyer banorëve se do të bëhet baba për herë të dytë. Ai tregoi se këtë herë do të jetë baba i një vajze dhe partnerja e tij Klea është në muajin e pestë.

“E kam të vështirë situatën sepse ajo po përjeton një gjë shumë të madhe, se po presim një goce, është në muajin e pestë. Edhe prandaj kam kërkuar dy jastëkë, sepse unë Klean e mbaj gjithmonë kështu në krevat, dorën tek barku, s’e lëshoj asnjëherë, e mbaj jastëkun kështu sepse më duket sikur është ajo”, u shpreh Endriku.