16 Shtator 2023, 13:43

'Euu çfarë djali po ju pret në Big Brother VIP'

XING

'Euu çfarë djali po ju pret në Big Brother VIP'

Nisja e "Big Brother VIP Kosova" është shumë pranë dhe këtë na e ka lënë të kuptohet Liberta Spahiu. Producentja ka zbuluar pak nga njëri prej banorëve.

Liberta ka ndarë foton e njërit prej banorëve duke shkruar: "Euuu euuuu çfarë djali po ju pret në këtë sezon të Big Brother".

Ajo është siguruar t'ja fshehë fytyrën duke i lënë njerëzit kuriozë, edhe pse aludimet se kush është ky personazh kanë nisur...

'Euu çfarë djali po ju pret në Big Brother VIP'