9 Shkurt 2024, 15:32

Fationi bën paralajmërimin e fortë: Do dal nga Big Brother të shtunën nëse…

XING

Fationi bën paralajmërimin e fortë: Do dal nga Big Brother

Fationi ka paralajmëruar se do dalë nga Big Brother nëse nuk publikohet video ku Graciano e ka ofenduar. Sipas Fationit debati mes tyre ka degraduar dhe në fyerje.

Fationi: Vajti në fyerje. Unë mbaj fjalën time, unë dal nga shtëpia nëse nuk është ajo që kam thënë unë. Se unë jam shumë i sigurt, se mban mënd deklaratën, tha nuk do të të jap llogari ty. Të shtunën do dal nga Big Brother nëse nuk është ajo që them unë. Do e çoj fjalën time deri në fund. Po ai do e çojë deri në fund? Njerëzit për këtë fytyrë rrojnë. E për këtë të gjithë kanë një fytyrë.