14 Shtator 2023, 12:03

Fero konfirmon ndarjen nga Arbenita: Jam mysliman tani, s’kam lidhje me të

XING

Fero konfirmon ndarjen nga Arbenita: Jam mysliman tani, s’kam lidhje me

Fero ka konfirmuar se ai dhe Arbenita i kanë dhënë fund historisë së tyre. Fero është shprehur se “nuk kanë asnjë raport”, duke theksuar se ai tani është mysliman dhe nuk ka asnjë lidhje me atë çfarë bën ish-gruaja e tij.

“Unë jam një mysliman tani dhe nuk kam asnjë lidhje me atë çfarë bën ish-gruaja ime. Ne kemi secili jetët tona me respekt për njëri-tjetrin sepse kemi një vajzë, por unë sot jam një mysliman dhe nuk kam asnjë raport me të. Ajo zgjodhi jetën e saj”, shkruan Fero, i cili ka hequr dorë nga muzika dhe i është përkushtuar fesë.