21 Korrik 2023, 23:03

'Forever', Loredana makes the important decision regarding Karim Adeyemi

'Përgjithmonë', Loredana merr vendimin e rëndësishëm në lidhje me Karim Adeyemi

XING

'Përgjithmonë', Loredana merr vendimin e

Duket se lidhja e Loredanës dhe Karim Adayemi është zyrtare. Së fundmi me anë të disa fotove shumë romantike, ajo pranoi hapur lidhjen e saj më të re me futbollistin e Borussia Dortmund.

'Përgjithmonë', Loredana merr vendimin e

Edhe pse lidhja e saj e re ka patur shumë paragjykime dhe komente negative, duket se kjo gjë nuk e ka ndikuar fare Loredanën, e cila ditën e sotme ka postuar disa foto të reja me të dashurin e saj dhe ajo çfarë ka marrë më shumë vëmendjen është shkrimi i saj: “Përgjithmonë.”

'Përgjithmonë', Loredana merr vendimin e