29 Korrik 2023, 23:30

Genc Fuga suffers a stroke, Eni asks for help to cope with the surgical intervention

Genc Fuga pëson goditje në tru, Eni kërkon ndihmë për të përballuar ndërhyrjen kirurgjikale

XING

Genc Fuga pëson goditje në tru, Eni kërkon ndihmë për

Aktori i njohur Genc Fuga ka pësuar një goditje në tru dhe po i nënshtrohet ndërhyrjes kirurgjikale në një spital privat.

Lajmin e ka bërë me dije bashkëshortja Eni përmes një postimi në Facebook, ku kërkon ndihmën e kolegëve por dhe të gjithë atyre që munden të solidarizohen për të përballuar këtë shifër për operacionin.

"Nuk qenka e lehte por ne keto momente e kam domosdoshmeri.
Genci po kalon nje periudhe te veshtire. Ka pesuar nje goditje ne tru dhe ne keto momente po kryen nderhyrje ne spitalin amerikan. Do i lutesha te gjithe punonjesve te Rtsh nese munden dhe kush mundet te ofroje nje kontribut prej 200 leke te rinj per te patur mundesine te kem shumen 19 mije euro te operacionit.
Ndjese dhe konsiderete....", shkruan Eni.