21 Nëntor 2022, 13:15

Habit këngëtarja shqiptare: Paradite jam në ushtri

XING

Habit këngëtarja shqiptare: Paradite jam në ushtri

Jasmina Dervishi, vajza e talentuar në muzikë, fituese e ?mimeve të para dhe konkuruese në "Këngën Magjike" e ftuar në Why Not, në RTV Ora ka zbuluar dhe për jetën e saj të përditshme.

Habit këngëtarja shqiptare: Paradite jam në ushtri

Roza Lati: Përve? Këngës Magjike e shkollës në përditshmërinë tënde me ?farë merresh?

Jasmina Dervishi: Paradite në ushtri…

Roza Lati: Në ushtri?! Na u rritën motrat, na u bënë burra.

Jasmina Dervishi: Është hapur orkestra dhe kori i ushtrisë dhe unë jam pjesë e korit të ushtrisë paradite. Pastaj në drekë dhe pasdite në shkollë. Të premte të shtunë jam të Aurela Gaçe.