21 Korrik 2023, 21:56

Kapen me njëra-tjetrën ish-at e Bleros

Kapen me njëra-tjetrën ish-at e Bleros

XING

Kapen me njëra-tjetrën ish-at e Bleros

Blero është sërish beqar. Pas disa muajve në lidhje, së fundmi këngëtari deklaroi se ishte ndarë dhe dedikimet romantike i ka zëvendësuar me kunja.

Sipas Bleros, ish-at e tij janë kapur me njëra-tjetrën, por se për kë bëhet fjalë nuk e thotë.

“E rana është që exat janë kapë mes vete tash. Kanë harru që janë X-a”, është shprehur ai.

Për kë mund ta ketë pasur vallë?

Kapen me njëra-tjetrën ish-at e Bleros