31 Korrik 2023, 12:03

Keisi reveals that he does not speak to Sabian's partner

Keisi tregon se nuk flet me partneren e Sabianit

XING

Keisi tregon se nuk flet me partneren e Sabianit

Keisi ka rrëfyer në episodin e ri të “Kepit të VIP-ave”, se nuk ka asnjë raport me partneren e babait të saj, Sabianit. E pyetur nëse partnera e Sabianit bëhet xheloze për raportin e tij me ish-bashkëshorten, pra mamanë e Keisit, ajo u shpreh:

Keisi tregon se nuk flet me partneren e Sabianit

“Po atë se di unë, se mos kam unë ndonjë raport me atë që ta di. Jo, s’kam asnjë raport. Fare!”

Keisi tregon se nuk flet me partneren e Sabianit

Pak kohë më parë Keisi ka rrëfyer si kurrë më parë edhe marrëdhënien me nënën e saj. Keisi tha në ‘Ëhy Not’ tha se marrëdhënia me nënën e ka shumë të ngushtë, ashtu si dhe me Sabianin por kjo e fundit nuk dëshiron të bëhet pjesë botës së showbizit, ndaj dhe nuk flet shumë për të.

Keisi tregon se nuk flet me partneren e Sabianit

"Është e njëjtë si ajo me Sabianin, por thjesht duke qenë se nuk është pjesë e botës së televizionit kam dashur ta lë si mënjanë, pasi nuk ka qejf që të dalë nëpër portale. E lë mënjanë, pasi dua që ajo të ketë qetësinë e saj, e kam si motër. Jam rritur me dashuri shumë të madhe, babi dhe mami janë 24 orë pas meje."

Keisi tregon se nuk flet me partneren e Sabianit

Çfarë ke marrë nga mami?

"Nuk e di saktë se çfarë kam marrë por, të dy janë me sy jeshil unë i kam bojëqelli, mami ka hundën e vogël po ashtu dhe babi. Mund të them se kam marrë më të mirën nga të dy."

Sabiani e takon mamin?

"Normal që po, kanë një marrëdhënie shumë të mirë, si rrallëherë ndodh në Shqipëri. Kanë respekt për njëri-tjetrin e kanë pasur gjithmonë, ai është një baba perfekt, kujdeset dhe për mamin tim. Është një kryefamiljar perfekt."