30 Korrik 2023, 19:31

Kristi did not run away from Albania because she found love, who is the girl who took her heart

Kristi nuk ikën nga Shqipëria sepse ka gjetur dashurinë, kush është vajza që i ka marrë zemrën

XING

Kristi nuk ikën nga Shqipëria sepse ka gjetur dashurinë, kush

Kristi ka zbuluar sot në “E diell” se është duke u njohur me një vajzë. Ai u shpreh se nuk do të largohet nga Shqipëria dhe kjo mesa duket është arsyeja.

“Kush të mban në Shqipëri?”, e pyetën Kristin.

“Unë një zemër kam, 1 mund t’a jap”, u përgjigj Kristi, duke nënkuptuar se ka nisur një njohje.

“Pra zemra është e zënë?”- u pyet Kristi.

“Po zihet”– tha ai.