25 Janar 2023, 17:35

Ky është banori i preferuar i Arbanës në BBV

XING

Ky është banori i preferuar i Arbanës në BBV

Prej një muaji "Big Brother VIP" ka marrë vëmendjen e të gjithë shqiptarëve dhe të gjithë kanë tashmë banorët e tyre të preferuar. Gjithashtu dhe Arbana ka pasur një të preferuar që e tha gjatë spektaklit të së martës.

Ky është banori i preferuar i Arbanës në BBV

Bëhet fjalë për Enin, djalin që doli mbrëmë. Me të ardhur Eni në studio, Arbana i tha: "Hajde o Eni se me të gjitha këto që po ndodhin sot, ti ishe banori im i preferuar".

Ky është banori i preferuar i Arbanës në BBV

Eni u vlerësua shumë për qytetarinë dhe sjelljen e qetë që tregoi në program duke mos e ngritur kurrë zërin e duke mos u përfshirë në debate, gjë që Arbana ia vuri në dukje.

Ky është banori i preferuar i Arbanës në BBV