17 Mars 2023, 09:27

Luana e konfirmon: 'Love Island' vjen për herë të parë në Shqipëri

XING

Luana e konfirmon: 'Love Island' vjen për herë të

Pak kohë më parë u raportua se programi me famë botërore “Love Island” do të vijë së shpejti në Shqipëri në moderimin e Luana Vjollcës.

Luana e konfirmon: 'Love Island' vjen për herë të

Lajmi është konfirmuar së fundmi nga vetë Luana. Ajo ka treguar se ndodhet në Holandë dhe se po punon për “Love Island”.

Luana e konfirmon: 'Love Island' vjen për herë të

“Love Island” (Ishulli i dashurisë) është një program i suksesshëm me një grup konkurrentësh, që jetojnë të izoluar nga bota e jashme në një vilë, të mbikëqyrur nga kamera. Për të mbijetuar në vilë, banorët duhet të shoqërohen me një tjetër banor të vilës, qoftë për dashuri, miqësi apo para. Çdo banor që mbetet single, eleminohet. Konkurrentët mund të eleminohen edhe përmes votimit të publikut. 

Luana e konfirmon: 'Love Island' vjen për herë të

Luana e konfirmon: 'Love Island' vjen për herë të