22 Maj 2023, 22:48

Luizi merr shtëpi në lagjen VIP të Tiranës

XING

Luizi merr shtëpi në lagjen VIP të Tiranës

Pas daljes nga “Big Brother VIP”, Luizi është treguar shumë aktiv në Instagram, ku tashmë numëron një numër shumë të madh ndjekësish.

Luizi merr shtëpi në lagjen VIP të Tiranës

Me postimin e bërë së fundmi Luizi ka treguar se është zhvendosur te “Kodra e Diellit”, e cila konsiderohet si lagje “VIP”.

Luizi merr shtëpi në lagjen VIP të Tiranës

“Do të jem rezident në këtë lagje, pra te “Kodra e Diellit”, ka thënë ai ndër të tjera. siguri pranë tij do të jetë dhe partnerja e tij, Kiara.

Luizi merr shtëpi në lagjen VIP të Tiranës

Luizi merr shtëpi në lagjen VIP të Tiranës