23 Korrik 2023, 18:15

Marina Vjollca suffers an incident, appears with bandaged hands

Marina Vjollca pëson incident, shfaqet me duart e fashuara

XING

Marina Vjollca pëson incident, shfaqet me duart e fashuara

Marina Vjollcës sot i ka ndodhur diçka e papritur. Moderatorja ka pësuar incident dhe është shfaqur me duart e fashuara. 

Marina Vjollca pëson incident, shfaqet me duart e fashuara

Marina ndau me ndjekësit në Instagram dy foto të duarve dhe shkruan: "Sa verë e bukur kjo".

Marina Vjollca pëson incident, shfaqet me duart e fashuara

Moderatorja nuk e ka treguar ende çfarë incidenti i ka ndodhur.