2 Gusht 2023, 15:49

Marjeta e 'Pallati 176' feston ditëlindjen, shikoni si duket sot aktorja

Marjeta e 'Pallati 176' feston ditëlindjen, shikoni si duket sot aktorja

XING

Marjeta e 'Pallati 176' feston ditëlindjen, shikoni si duket sot

Edhe pse Elida Janushi ka disa vjet që është shkëputur nga skena dhe jeton larg atdheut, ajo ka lënë gjurmët e saj në rolet e realizuara në 36 vite karrierë.

Aktorja lindi me 1 gusht 1953 dhe sot feston ditëlindjen e 70.

Marjeta e 'Pallati 176' feston ditëlindjen, shikoni si duket sot

Ne Teater ajo ka interpretuar disa role, por  roli qe u ngulit ne mendjen e spektatorit ishte ai i Marjetes tek “Pallati 176”.