21 Maj 2023, 18:14

'Më ka dalë ndryshe nga çfarë prisja', Jorit nuk i del inati me Kiarën: Xhelozi është…

XING

'Më ka dalë ndryshe nga çfarë prisja', Jorit nuk

Në një intervistë në “E Diell”, Jori ka folur sërish për Kiarën. Ajo ka treguar se Kiara është një nga personat që e kishte menduar ndryshe dhe në të vërtetë ishte sjellë ndryshe.

'Më ka dalë ndryshe nga çfarë prisja', Jorit nuk

Modelja tha se xhelozi është fjalë e madhe, por priste që moderatorja të sillej ndryshe.

“Me Kiarën është një marrëdhënie neutral. Ka shumë presion nga publiku. I kam shkruajtur, mu përgjigj pak vonë por mu përgjigj. Xhelozi është fjalë e madhe. Kiara mund të ishte një cik… lë të themi që nuk i ka pëlqyer ato veprime. Kiara më ka dalë ndryshe do doja të kisha një marrdhënie më të afërt", tha Jori.

'Më ka dalë ndryshe nga çfarë prisja', Jorit nuk