27 Korrik 2023, 10:08

Megi Pojani and Endri Çekiçi are photographed together for the first time in Tirana

Megi Pojani dhe Endri Çekiçi fotografohen për herë të parë së bashku në Tiranë

XING

Megi Pojani dhe Endri Çekiçi fotografohen për herë

Prej disa kohësh Megi Pojani dhe Endri Çekiçi janë duke shijuar lidhjen e tyre të dashurisë, ndonëse nuk kanë preferuar ta konfirmojnë publikisht. 

Megi Pojani dhe Endri Çekiçi fotografohen për herë

Tashmë që janë bashkë e vërteton edhe fakti që dyshja janë fotografuar me njëri-tjetrin në Tiranë. “Iconstyle” ka siguruar disa foto ekskluzive të çiftit në kryeqytet.

Megi Pojani dhe Endri Çekiçi fotografohen për herë

Siç edhe e shikoni nga imazhet Megi dhe Endri duken të pashqetësuar teksa janë duke ecur. Ata janë veshur me të njëjtat ngjyra, bardh e zi, teksa ecin përkrah njëri-tjetrit.

Megi Pojani dhe Endri Çekiçi fotografohen për herë

Megi Pojani dhe Endri Çekiçi fotografohen për herë