16 Shtator 2023, 17:20

Megi Pojani ofron puthje për 10 mijë euro, por ka një problem

XING

Megi Pojani ofron puthje për 10 mijë euro, por ka një problem

Megi Pojanin do ta shohim së shpejti si moderatore të "Përputhen" e ndërkohë ajo po tregohet dhe shumë aktive në Instagram. 

Megi ka postuar disa imazhe ku zbulon se i ka dalë herpes në buzë dhe i pyet fansat nëse do e puthnin për një shumë prej 10 mijë euro.

“A do e puthje këtë herpes për 10 mijë euro”, shkruan moderatorja.

Megi Pojani ofron puthje për 10 mijë euro, por ka një problem

Megi Pojani ofron puthje për 10 mijë euro, por ka një problem