12 Shkurt 2024, 19:28

Meri Shehu ka dy fjalë pas daljes nga BBV: Unë jam dhe ngelem një Barbie

XING

Meri Shehu ka dy fjalë pas daljes nga BBV: Unë jam dhe ngelem një

Vetëm dy ditë pas daljes nga Big Brother VIP, Meri Shehu i është rikthyer punës dhe sot është shfaqur tek "Rudina" për parashikimin javor. Me të hyrë Meri në studio, Rudina e komplimentoi për lojën e saj dhe paraqitjen.

"Dukesh si Barbie sot", i tha Rudina ndërsa Meri u përgjigj se ky ishte qëllimi isaj.

"Ky ishte dhe qëllimi im, të tregoja që jam dhe ngelem një Barbie për të gjithë ju", tha astrologia.

Meri Shehu ka dy fjalë pas daljes nga BBV: Unë jam dhe ngelem një