10 Shkurt 2024, 22:35

Meritoni çohet papritur dhe puth Ilnisën mes spektaklit

XING

Meritoni çohet papritur dhe puth Ilnisën mes spektaklit

Meritoni i ka dhuruar sot një puthje Ilnisës papritur. Puthja erdhi pas një inserti ku banorët kishin folur për dasmën e shumë prej tyre nuk i kishin konsideruar çift të vërtetë Meritonin dhe Ilnisën.

Menjëherë pas insertit, Meritoni u çua dhe shkoi tek Ilnisa duke e puthur në buzë si përgjigje ndaj të gjithëve.

Ledioni i kërkoi Meritonit ta përsëriste puthjen teksa publiku duartrokiti.

Meritoni çohet papritur dhe puth Ilnisën mes spektaklit