2 Gusht 2023, 13:20

In the new relationship, Robert Berisha is caught with the blonde

Në lidhje të re, Robert Berisha kapet mat me bjonden

XING

Në lidhje të re, Robert Berisha kapet mat me bjonden

Robert Berisha po shijon një romancë të re. Prive.al e ka fotografuar këngëtarin mbrëmë në kryeqytet dorë për dore me një bjonde.

Në lidhje të re, Robert Berisha kapet mat me bjonden

Identiteti i vajzës në foto nuk është zbuluar ende dhe as Roberti nuk ka reaguar për këtë lidhje të re, që deri tani nuk e ka bërë publike.

 Në lidhje të re, Robert Berisha kapet mat me bjonden

Ky zhvillim vjen pas ndarjes nga një tjetër bjonde, Laureta Maqedonci.