19 Shtator 2022, 20:25

Një bebe numër 2 po vjen? Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

XING

Një bebe numër 2 po vjen? Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

Jonida Vokshi ka bërë së fundmi një bisedë me ndjekësit në rrjete sociale ku këta të fundit i kanë drejtuar pyetje nga më të ndryshmet. Një prej tyre e ka pyetur rreth planeve për zgjerimin e familjes dhe Jonida nuk ka hezituar të përgjigjet.

Një bebe numër 2 po vjen? Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

"Ke ndonjë plan për fëmijë të dytë?", i ka shkruar ndjekësi. "A lihet vetëm kjo dashuria?", i është përgjigjur aktorja duke publikuar një foto me të bijën, vogëlushen Emi.

Një bebe numër 2 po vjen? Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

Kështu Jonida ka treguar se ka dëshirë (dhe në plan) ta zgjerojë familjen e saj. Aktualisht kujtojmë se aktorja do të prezantojë "Big Brother VIP Kosova".

Një bebe numër 2 po vjen? Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

Një bebe numër 2 po vjen? Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

Një bebe numër 2 po vjen? Jonida Vokshi jep lajmin e bukur