16 Maj 2022, 16:59

'Një pjesë ia dhashë Sabianit', Iliri tregon si e shpenzoi çmimin e madh

XING

'Një pjesë ia dhashë Sabianit', Iliri tregon si e

Ilir Shaqiri ka dhënë së fundmi një intervistë për Revistën Class, ku mes të tjerash ka treguar si i ka shpenzuar paratë e çmimit të madh të “Big Brother VIP”.

'Një pjesë ia dhashë Sabianit', Iliri tregon si e

Balerini është shprehur se tashmë nuk i ka mbetur më asgjë nga ajo shumë. Ai ka zbuluar se një pjesë të parave ia ka dhënë Sabianit.

'Një pjesë ia dhashë Sabianit', Iliri tregon si e

"S’ka mbetur gjë më për investime, sepse gjysma e çmimit u dha për bamirësi, pa asnjë influencim ose detyrim dhe shumë shpejt do merrni lajmin sa gjë e bukur po bëhet. Këtë dhuratë e kisha shkruar vetë në formularin e BBV që kur isha në izolim në hotel, para se të fillonte programi.

Gjëja më e bukur pas një eksperience të tillë është të falënderosh njerëzit që kisha dhe ndjeja pranë meje, prandaj përveç miqësisë, respektit, një pjesë ua dhurova Emanuelës dhe prindërve të mi për gjithë sakrificat e tyre, një pjesë i është dhuruar Sabianit për miqësinë e krijuar në shtëpi dhe për faktin që doja ta kisha me vete në finale dhe, sigurisht, një pjesë i është destinuar vëllait tim Olti, që s’e ka marrë akoma.

Për veten, jam i kënaqur dhe më mjafton emri i fituesit. U jam mirënjohës të gjithë njerëzve që më përkrahën. Unë nuk hyra për para në BBV dhe jam shumë mirë kështu", ka thënë ai.

'Një pjesë ia dhashë Sabianit', Iliri tregon si e

'Një pjesë ia dhashë Sabianit', Iliri tregon si e

'Një pjesë ia dhashë Sabianit', Iliri tregon si e