23 Nëntor 2022, 09:04

Nuk flet kurrë për bashkëshortin, Dalina Buzi zbulon arsyen

XING

Nuk flet kurrë për bashkëshortin, Dalina Buzi zbulon arsyen

Dalina Buzi ka bërë së fundmi një bisedë me ndjekësit në rrjete sociale ku këta të fundit i kanë drejtuar pyetje nga më të ndryshmet. Një prej tyre e ka pyetur përse nuk flet asnjëherë për bashkëshortin.

Nuk flet kurrë për bashkëshortin, Dalina Buzi zbulon arsyen

"Gjithnjë komenton për vajzat, asnjëherë për bashkëshortin. Ka arsye?", i ka shkruar ndjekësi. 

Nuk flet kurrë për bashkëshortin, Dalina Buzi zbulon arsyen

“Arsyeja është sa e thjeshtë aq edhe e komplikuar, por do ta përmbledh me një fjali: Nuk ia ndjen fare që të dalë dhe mua s’ma ndjen ta ndaj me të tjerët. Pse duhet ta ndaj burrin me të tjerët?”, është përgjigjur Dalina.

Nuk flet kurrë për bashkëshortin, Dalina Buzi zbulon arsyen

Nuk flet kurrë për bashkëshortin, Dalina Buzi zbulon arsyen

Nuk flet kurrë për bashkëshortin, Dalina Buzi zbulon arsyen