12 Shkurt 2024, 22:37

Pas fjalëve të vëllait, Meritoni merr vendimin që nuk pritej për Ilnisën

XING

Pas fjalëve të vëllait, Meritoni merr vendimin që nuk pritej

Takimi me vëllain ka trazuar mendimet e Meritonit. Rinori i tha Meritonit se është shumë mirë në lojën e tij individualisht, ndërsa i pyetur nga Ledion Liço nëse donte të takonte ndonjë banor tjetër u shpreh se vetëm Meritoni mjafton.

Pas fjalëve të të vëllait, Meritoni është distancuar pak nga marrëdhënia me Ilnisën.

Në një bisedë mes tyre, Ilnisa i tha Meritonit që ta shkëpusin raportin tyre, nisur nga sjellja e tij, ndërsa ky i fundit shprehet se është i dyzuar, duke mos e pasur të qartë atë që dëshiron të bëjë dhe se si do e vazhdojë lojën e tij.

Pas fjalëve të vëllait, Meritoni merr vendimin që nuk pritej