17 Shtator 2023, 16:02

Pasi la muzikën për fenë, Fero nis punën që e konsideron ‘hallall’

XING

Pasi la muzikën për fenë, Fero nis punën që e

Ish reperi Fero po e vazhdon ritmin e jetës së tij ndryshe pas përkushtimit të tij ndaj fesë islame.

Heqja dorë nga muzika dhe TikTok, dy burimet që i sillnin të ardhura ka bërë që ish reperi të kërkojë shtigje të reja.

Fero i është futur biznesit të kriptovalutave, pasi këtë e konsideron punë “hallall” në përputhje me parimet e fesë islame.

Burimi: Prive