31 Korrik 2023, 14:00

Crack here/ Kristi's message to Luiz: Keep the fantasies you have about me after midnight a secret

Plasi këtej/ Kristi mesazh Luizit: Fantazitë që ke për mua pas mesnate mbaji sekret

XING

Plasi këtej/ Kristi mesazh Luizit: Fantazitë që ke për mua

Duket se përplasjet mes Kristit dhe Luizit vazhdojnë edhe pas Big Brother VIP. Në finalen e “She’s on Top”, Kristi u ndal për t'i dhënë një mesazh nga ekrani Luizit. 

“Për ish-kolegun tim biond. Që fantazitë që ka për mua mesnate ose mbas orës 12, t’i mbajë sekret. Të lutem”, tha Kristi.

I pyetur se për kë e ka fjalën, ish-banori i “Kristi”, tha sërish: “Ish-kolegu im me flokë biond” dhe pranoi se bëhet fjalë për Luizin.

Kur Argjira Spanca e pyeti çfarë ka ndodhur, Kristi tha se nuk dëshiron të japë më shumë komente.