9 Shkurt 2024, 13:33

Robert Berisha: Ja pse gratë tradhtojnë

XING

Robert Berisha: Ja pse gratë tradhtojnë

Robert Berisha ka dhënë mendimin e tij përsa i përket arsyes se përse femrat tradhtojnë. Mendimin Roberti e tregoi gjatë një interviste në T7 ku ka qenë i ftuar së fundmi.

Sipas Robertit femrat tradhtojnë pasi mashkulli pas lidhjes ose martesës nuk e mban më veten.

“400 litra parfum i harxhon, e 4 herë në ditë ndërrohet, ajo e pyet diçka ky s’ja kthen dot se 17 çamçakëzë i ka futur në gojë që mos t’i vijë era gojës, deri sa ta zëri më kupton. Kur nisin të bashkjetojnë, mbas tre muajve ja fut por**, duke parë ‘Netflix’, ajo aty e shkreta, dhe ky gjoja’ Tani të kam zënë unë ty’, as nuk i rregullon më flokët, as nuk vendos më parfum, as nuk dalin më, e aty femrën si kukull”, tha Roberti.