14 Shtator 2023, 15:03

Ronaldo Sharka tregon si e fitoi vendin e punës: Iu luta…

XING

Ronaldo Sharka tregon si e fitoi vendin e punës: Iu luta…

Ronaldo Sharka ka bërë një bisedë me ndjekësit e tij, duke iu përgjigjur disa nga pyetjeve të tyre. Një pyetje që i është drjetuar Sharkës, ka qënë: "...nga dole moderator?"

"Për të qënë moderator, gjithë jetën time kam futur miq për t'u futur në punë dhe i jam lutur: Aman më merrni në punë. I ka ardhur gjynah dhe më kanë marrë në disa raste. Nuk është se kam ndonjë talent specifik", iu përgjigj Ronaldo me ironi ndjekësit.