27 Korrik 2023, 00:56

Rudina Dembacaj, second mother to Mark's children, this is how she calls her husband's son

Rudina Dembacaj nënë e dytë për fëmijët e Markut, ja si e quan djalin e bashkëshortit

XING

Rudina Dembacaj nënë e dytë për fëmijët e Markut,

Tre fëmijët e ish-deputetit Mark Frroku, kanë humbur pak vite më parë nënën e tyre, por Rudina Dembacaj mundohet që të jetë shoqja më e mirë për ta.

Dhe duket se ia ka dalë pasi çdo herë e më shumë shohim afrimitetin e saj me fëmijët e Markut, duke qenë pse jo si një nënë e dytë për ta.

Së fundmi Rudina ka publikuar djalin e Markut, të cilin tani e quan djalin e saj. Kjo nuk është hera e parë, por edhe në raste të tjera Rudia e ka quajtur Leonardin djalin e saj.

Rudina Dembacaj nënë e dytë për fëmijët e Markut,

Gjithashtu, edhe me vajzat e Markut, Mara dhe Era, Rudina ka treguar gjithmonë se ka një raport special.