24 Maj 2023, 00:54

Së shpejti dasma, por Klea Huta ka një frikë

XING

Së shpejti dasma, por Klea Huta ka një frikë

Klea dhe Elgiti kanë vendosur të bëjnë dasmën në ditëlindjen e tretë të djalit të tyre, Kridit. Dasma do të mbahet në 4 qershor në Livadh, Himarë.

Por Klea ka merak kërcimin e çiftit. Ajo ka publikuar një video të një çifti që rrëzohen në mes të dasmës dhe ka bërë tag Elgitin duke i krahasuar me ta.

Së shpejti dasma, por Klea Huta ka një frikë

"Ne tek dasma jonë", shkruan Klea duke treguar kështu se kërcimi nuk është pika e tyre më e fortë.