18 Mars 2023, 17:22

Tolgahan: Që nga tërmeti, gjendja psikologjike e Almedës është përkeqësuar.

XING

Tolgahan: Që nga tërmeti, gjendja psikologjike e Almedës

Tolgahan Say??man ishte në Bebek të Turqisë, ku foli edhe për problemet që tërmeti në Turqi kishte shkaktuar tek bashkëshortja e tij.

Tolgahan: Që nga tërmeti, gjendja psikologjike e Almedës

Aktori tha se javën e parë të Ramazanit do të shkojë në zonat e prekura nga tërmeti. Tolgahan është pyetur nëse kanë marrë ndonjë masë paraprake për tërmetin.

Tolgahan: Që nga tërmeti, gjendja psikologjike e Almedës

Aktori u përgjigj: “Edhe nëse shpëtoj familjen time, veten time, mendja ime do të jetë tek njerëzit që dua. Që nga tërmeti, gjendja psikologjike e gruas sime Almeda është përkeqësuar. Ajo dëshiron që unë të jem gjithmonë afër saj.”

Tolgahan: Që nga tërmeti, gjendja psikologjike e Almedës

Mëngjesin e 6 shkurtit Turqia dhe Siria u goditën nga një tërmet shkatërrues, i cili u pasua nga disa goditje të teja të njëpasnjëshme.

Tolgahan: Që nga tërmeti, gjendja psikologjike e Almedës