11 Shkurt 2024, 01:30

Votoni/ Kush del të martën nga Big Brother?

XING

Votoni/ Kush del të martën nga Big Brother?

Sonte në Big Brother VIP u hap kutia e parë e Pandorës. Ishte Graciano ai që pati mundësinë të hapte kutinë dhe të zgjidhte tre banorë për të çuar në nominim. Pas debateve të fundit, Graciano zgjodhi Romeon, Heidin dhe Elvisin. Votoni në sondazhin e mëposhtëm se cili mendoni do dalë të martën.

Poll