10 Shkurt 2024, 15:55

Zarf i kuq në Big Brother: Hera e fundit që ju paralajmërojmë

XING

Zarf i kuq në Big Brother: Hera e fundit që ju

Pak para spektaklit të mbrëmjes së sotme në shtëpinë e Big Brother ka ardhur një zarf i kuq, i cili paralajmëron banorët. Këta të fundit vazhdojnë të thyejnë rregullat e vendosura nga Vëllai i Madh.

Në zarf shkruhet: "Banorë, Vëllai i Madh ka vënë re se shpeshherë ju harroni rregullat bazë të këtij formati. Ai ju rikujton që të vendosni mikrofonin në çdo moment dhe të keni kujdes për mirëmbajtjen e tij, t'i bindeni zërit të Big Brother menjëherë kur ju kërkon të futeni në shtëpi, të mblidheni në living, apo të dilni në oborr. Të respektoni leximin e zarfit gjatë të cilit duhet të jenë të gjithë të pranishëm dhe të ulur në living. Kjo është hera e fundit që Big Brother ju paralajmëron përpara se të marrë masa për të gjithë shtëpinë."