12 Shkurt 2024, 00:20

Zhaklina injoron Efin: Nuk e di se kush është, s'e mbaj mend

XING

Zhaklina injoron Efin: Nuk e di se kush është, s'e mbaj mend

Zhaklina Lekatari ka injoruar Efin dhe Luizin, dy nga emrat më të përfolur të edicionit të dytë të Big Brother VIP. E ftuar në "Mos i bier me Top", ish-opinionistja tha se nuk e njeh Efin, ndërsa Luizi për të është thjesht fitues dhe asgjë më shumë,

Pjesë nga intervista:

Ronaldo: Efi Dhedhes, finalistja e ‘Big Brother Vip’, pretendente për të fituar dhe shumë e komentuar

Zhaklina: Nuk e njoh fare nuk e di se kush është. Nuk e mbaj mend, se di se kush është. Nuk i mbaj mend komentet e saj. Më ngjau si Elvana Gjata, Dhurata Dora, nuk e njoh

Ronaldo: ‘Big Brother Vip 2’ ka mbaruar. Ai është thjesht fitues, asgjë tjetër. Kam shumë gjëra më të rëndësishme për të thënë sesa ‘BBV2’, që për mua ka mbaruar