19 Maj 2018, 23:13

Shpati asked if it would be related to a non-Albanian boy, Jessica leaves her finger in the mouth with the answer

Shpati e pyeti nëse do lidhet me djalë jo shqiptar, Xhesika e lë me gisht në gojë me përgjigjen

XING

Shpati e pyeti nëse do lidhet me djalë jo shqiptar, Xhesika e lë

Pak javë më parë bëri bujë në portale një koment i Shpat Kasapit në foton e postuar nga Ermal Mamaqi ku ftonte ndjekësit t’i bënin pyetje Xhesikës. Në mes të komenteve u pikas ai i këngëtari i cili pyeste Xhesikën nëse do lidhet edhe ajo me një djalë jo shqiptar, siç ka vepruar Afërdita Dreshaj.

Shpati e pyeti nëse do lidhet me djalë jo shqiptar, Xhesika e lë

“A ishe lidhur edhe ti me një djalë jo shqiptar siç është lidhur shoqja jote e ngushtë Afërdita Dreshaj dhe a mendon se kështu do e ruajmë origjinën shqiptare?”, komentonte Shpati.

Shpati e pyeti nëse do lidhet me djalë jo shqiptar, Xhesika e lë

Sot ka ardhur radha e Xhesikës për t’i kthyer përgjigje dhe modelja vërtet do e lërë pa fjalë këngëtarin.

Shpati e pyeti nëse do lidhet me djalë jo shqiptar, Xhesika e lë

“Për mua nuk ka rëndësi fare prejardhja. E rëndësishme është që të kesh një njeri që ta duash dhe të të dojë, që mendja dhe zemra ta aprovojnë. Afërdita ka gjetur shpirtin e saj binjak dhe së shpejti do martohet ”, u përgjigj Xhesika. 

Shpati e pyeti nëse do lidhet me djalë jo shqiptar, Xhesika e lë

Shpati e pyeti nëse do lidhet me djalë jo shqiptar, Xhesika e lë

Shpati e pyeti nëse do lidhet me djalë jo shqiptar, Xhesika e lë

Shpati e pyeti nëse do lidhet me djalë jo shqiptar, Xhesika e lë

Shpati e pyeti nëse do lidhet me djalë jo shqiptar, Xhesika e lë

Shpati e pyeti nëse do lidhet me djalë jo shqiptar, Xhesika e lë