18 Gusht 2019, 20:47

Shyhrete Behluli poses with 'Kuzey Guney' mother, see what she did for Albanian singer

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni ç'bëri ajo për këngëtaren shqiptare

XING

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni

Aktorja turke e njohur nga seriali "Kuzey Guney", ku luante rolin e nënës së dy djemve, Semra Dinçer ka ardhur në Kosovë së fundmi. Gjatë vizitës, Semra është takuar me shumë personazhe të njohur.

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni

Mes tyre Vedatin e Stupcave, modelen Arbnora Ademaj dhe sot ka takuar edhe këngëtaren e mirënjohur të muzikës popullore, Shyhrete Behluli.

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni

Aktorja turke ka pranuar të bëjë një foto me Shyhreten të cilën e ka postuar edhe në Instagram.

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni

Shyhrete dhe Semra kanë marrë komplimenta të shumta nga fansat.

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni

Shyhrete Behluli pozon me nënën e 'Kuzey Guney', shihni