7 Maj 2019, 14:08

Snapshots Released: Within the Eraldo Rexos birthday party

Publikohen pamjet: Brenda festës së ditëlindjes së Eraldo Rexhos

XING

Publikohen pamjet: Brenda festës së ditëlindjes së Eraldo

Ditën e sotme, gazetari i njohur Eraldo Rexho feston ditëlindjen e tij dhe të shumtë ishin miqtë e kolegët që e uruan në rrjete sociale.

Publikohen pamjet: Brenda festës së ditëlindjes së Eraldo

Mikesha e ngushtë, Fatma Methasani, tregoi nëpërmjet disa postimeve në Instastory pamje nga festa e ditëlindjes së Eraldos, ku mbizotëronin lulet dhe ngjyrat e ndezura.

Publikohen pamjet: Brenda festës së ditëlindjes së Eraldo

Moderatori i ka pritur miqtë i veshur në të bardha, teksa i ka falenderuar për pjesëmarrjen dhe ka uruar t'ja kalojnë bukur gjatë festës.

Publikohen pamjet: Brenda festës së ditëlindjes së Eraldo

Publikohen pamjet: Brenda festës së ditëlindjes së Eraldo

Publikohen pamjet: Brenda festës së ditëlindjes së Eraldo

Publikohen pamjet: Brenda festës së ditëlindjes së Eraldo

Publikohen pamjet: Brenda festës së ditëlindjes së Eraldo

Publikohen pamjet: Brenda festës së ditëlindjes së Eraldo