21 Gusht 2018, 21:00

Snapshots: The crazy party at Shisha Longue's most luxurious bar in Albania

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz në Shqipëri

XING

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Një vit më parë personazhe të njohur të ekranit ishin të ftuar në hapjen madhështore të "Posh Lounge", vendi më cool në Shqipëri.  Sot, 1 vit më vonë "Posh Lounge" është shisha lounge më luksoz dhe më i frekuentuar në Shqipëri.

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

"Posh Lounge" festoi në 17 gusht 1 vjetorin e hapjes me një mbrëmje magjike, me një ambient të kuruar në detaje dhe me shumë shije nga Ami Event.

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

I ftuar special i mbrëmjes ishte reperi Kidda që ka bërë bujë së fundmi me hitet që kanë arritur miliona shikime. Të ftuarit u argëtuan nën muzikën e Kidda-s dhe u trajtuan me cocktail-e të shijshme, duke u ndjerë specialë "posh", ashtu siç është edhe moto e "Posh Lounge". 

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Një vjetori i shisha lounge-it më luksoz në Shqipëri u festua edhe me tortën e dekoruar me logon e "Posh Lounge" dhe fishekzjarret që ndezën atmosferën. 

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Duke i uruar shumë vite të tjera të suksesshme ju ftojmë të shijoni disa nga momentet e mbrëmjes madhështore të organizuar për 1 vjetorin e @posh.lounge

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz

Dalin pamjet: Festa e çmendur në Shisha Longue bar-in më luksoz