31 Maj 2019, 09:37

Spectacular Feast and Gift: Within Trejsi Sejdin's birthday

Festë dhe dhurata spektakolare: Brenda ditëlindjes së Trejsi Sejdinit

XING

Festë dhe dhurata spektakolare: Brenda ditëlindjes së Trejsi

Ditën e sotme, Miss Shqipëria 2018, Trejsi Sejdini, feston 19 vjetorin e saj të lindjes. Së bashku me miqtë, Trejsi e ka pritur ditëlindjen e saj në mesnatë, ku kanë festuar e janë dëfryer nën tingujt e muzikës

Festë dhe dhurata spektakolare: Brenda ditëlindjes së Trejsi

Në postimet e shumta në Instagram, Trejsi ka treguar jo vetëm urimet e shumta të miqve, por edhe spektaklin gjigant të fishekzjarreve të cilat mbushën qiellin plot me ngjyra.

Festë dhe dhurata spektakolare: Brenda ditëlindjes së Trejsi

Bukuroshja u surprizua me një makinë të re për ditëlindje, si edhe një Iphone, siç mund ta shihni në videon e mëposhtme.

Festë dhe dhurata spektakolare: Brenda ditëlindjes së Trejsi

Festë dhe dhurata spektakolare: Brenda ditëlindjes së Trejsi

Festë dhe dhurata spektakolare: Brenda ditëlindjes së Trejsi

Festë dhe dhurata spektakolare: Brenda ditëlindjes së Trejsi

Festë dhe dhurata spektakolare: Brenda ditëlindjes së Trejsi

Festë dhe dhurata spektakolare: Brenda ditëlindjes së Trejsi

Festë dhe dhurata spektakolare: Brenda ditëlindjes së Trejsi